Logo

Ruby Laser centrum - Piercing studio
'S Gravenhofstraat 1, 4561AK Hulst, Nederland (14km van Sint Niklaas)
Telefoon Nederland : 0646/815.821
Telefoon Belgie : 0477/40.75.78

Belgian hygiene quality label BlindSurfer logo
BlindSurfer
Nederlands - Home page - English email : info@bodymetals.be

index : Info
ga naar : Bij wie kom je terecht
ga naar : Hoe ons te bereiken
ga naar : Foto portefolio (eigen werk)
ga naar : Video portefolio (VTM,S-TV)
ga naar : Evenement foto reportages

index : Het lasercentrum
ga naar : Tattoo verwijdering
     

 


index : Vragen - uw ervaring
ga naar : De meest gestelde vragen
ga naar : Uw veiligheid, onze zorg
ga naar : Gastenboek, uw ervaring
ga naar : U heeft nog een vraag
ga naar : Links op het web

index : Extra informatie
ga naar : Sterilisatieverslagen
ga naar : Onze visie
ga naar : Openingsuren

* Waarom is Body Metals je beste keuze ?

Een zichtbare Steriliteit.
De hele opzet van de studio is om bezoekers het gevoel te geven dat ze welkom zijn : de plaatsing van piercings en tattoos gebeurt in aparte kamers en de sterilisatieruimte zit zichtbaar achter een glazen wand. Er wordt gewerkt conform de Europese norm prEN 13060 en dat mag gezien worden ! De sterilisatie van de instrumenten en juwelen gebeurt in een stoomautoclaaf type B. Deze staat in verbinding met een computer en per sterilisatiebatch wordt een gedetailleerd sterilisatieraport afgedrukt. De gesteriliseerde instrumentensets worden vervolgens gelabeld zodat je van iedere set het sterilisatieverslag kan raadplegen.

De raporten staan ook op deze website ter inzage, zodat je deze thuis kan opzoeken.

Hiermee is Body Metals de éérste en voorlopig de énige in Europa die de hun sterilisatieraporten voor het publiek ter raadpleging vrijgeeft.

Wij respecteren Uw privacy.
Body Metals piercing studio en ook gespecialiseerd en het geheel en gedeeltelijk verwijderen van tattoos is gelegen aan de Hugo Verrieststraat 96 te Sint Niklaas. Een frisse witte gevel met grote ramen en sympathieke bloembakken op de vensterbanken laten je al direkt overtuigen ; dit is niet zomaar een piercing en tattoostudio.

Voor een piercing verantwoord geplaatst.

We vinden het heel belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over de genezingstermijn en de gepaste nazorg voor de verschillende piercings. Ook welke types piercingjuwelen er bestaan en welke metaalsoorten beter of minder geschikt zijn. Het gebeurt immers nog al te vaak dat mensen hun perfekt genezen piercing geweld aandoen door er een weliswaar trendy maar ongeschikt of onveilig juweeltje in te dragen. We volgen graag mee hoe de genezing verloopt, ttz onze klanten hebben recht op gratis opvolging van het genezingsproces.

Er zijn 27 verschillende soorten piercings die we in onze studio op een veilige wijze plaatsen. Bepaalde piercings plaatsen we niet, gewoon omdat we ze niet verantwoord vinden of omdat ze te gemakkelijk uitgroeien en daarbij lelijke littekens nalaten.
Tattoo verwijdering zonder littekens ! Het is mogelijk.
Body Metals is ook gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos d.m.v. Laser. Het lasertype welk hiervoor gebruikt wordt is een Ruby-Laser. Dit is een medische laser waarmee tattoeages op een veilige manier zonder littekens kunnen verwijderd worden. Het plaatsen van tattoeages én tattooverwijdering zijn 2 activiteiten die elkaar perfekt aanvullen.

Zo kan je uit 2 mogelijkheden kiezen om van een “storende” tattoeage verlost te geraken :

  1. De eerste mogelijkheid is het volledig laten verwijderen van de tattoo zonder littekens.
  2. De tweede mogelijkheid is dé ideale oplossing voor mensen die niet anti-tattoo zijn, maar enkel de keuze van het ontwerp betreuren. (vb naam van een ex) Het betreft hier het gedeeltelijk verwijderen of vervagen van donkere stukken van een tattoo. Dit heeft tot voordeel dat klanten een nieuw ontwerp kunnen kiezen quasi zonder beperkingen. Immers, vroeger leidde het coveren van oude tattoos vaak tot een te donker of wazig resultaat.

Bij een eerste en vrijblijvend bezoek kan je een richtprijs per behandeling en een schatting van het nodige aantal behandelingen aanvragen. Hiervoor hoef je geen consultatie te betalen zoals dit in de meeste ziekenhuizen wel het geval is.

Body Metals maakt de weg naar tattooverwijdering voor veel mensen beter bereikbaar en betaalbaar !
Startprijs : vanaf 50 Euro per sessie.

 

 
Copyright / webdesign © Cuypers Patrick - Sabam Belgium. All rights reserved.